mann sucht frau heidelberg Logo-Bouhs-S

check my source BOUHS Steigerbouw is uw betrouwbare en transparante steigerbouwbedrijf welke beschikt over de nodige materiaal om het werk van een schilder, metselaar of voeger op een veilige manier te vergemakkelijken. Of het nu gaat om een Layher Allround, Blitz, Cuplock of van Thiel Tube Lock met houten of roostervloeren, al deze steigers zijn te monteren, verhuren en demonteren.  Waterdichte kappen met krimpfolie, stof dichte en veiligheidsnetten behoren onder andere tot onze opties.

site de rencontre gratuit celibataire Rondingen of verspringingen in de steigers:  voor ons gecertificeerd en gediplomeerd personeel zijn dit geen onbekenden.  Wij als bedrijf staan niet alleen bekend om de ervaring en flexibiliteit maar ook voor kwaliteit, veiligheid en eerlijkheid.

ranitidine tablets uk Wij leveren aan zowel particulieren en bedrijven en denken altijd mee met de gebruiker van onze steigers. Wanneer op de bouw blijkt de uitvoering iets anders te gaan dan de aangeboden offerte, beginnen wij niet over de kosten maar denken oplossingsgericht.  Afspraak is afspraak en veiligheid gaat voorop. Daarom hanteren wij bij elk werk een checklist welke met de opdrachtgever wordt doorlopen. Zo blijft de veiligheid gewaarborgd, ook als wij niet in de buurt zijn.

Steigerbouw